Corfu, plaja si romantism | Mykonos, distractie si celebritati| Rodos, cavaleri si domnite | Apus de soare in Santorini | Distractie si relaxare in Zakynthos
Litoral  Grecia
InfoTravelGrecia
vrem un like!blog INFOTRAVELROMANIATwitter InfoTravelRomaniaYouTube InfoTravelRomania
   
 

Sunteti aici: Home - Informatii turism - Targuri turism Grecia

Targuri turism Grecia

Atena
Oras / Locatie         Numele expozitiei
De cate ori pe an
Data top of page
Athens Metropolitan Expo
o data pe an
Xenia Exhibitions-Conferences SA
59, 3rd Septemvriou Av.
104 33 Athens , Greece
 +30 210 8842916
 +30 210 8216720
Xenia Exhibitions-Conferences SA http://www.xenia.gr/ Web Site info@xenia.gr E-mail
28 noiembrie 2013 - 30 noiembrie 2013
Salonic
Oras / Locatie          
Numele expozitiei
De cate ori pe an
Datatop of page
o data pe an

13 noiembrie 2014 - 16 noiembrie 2014
 

Project Manager
Ms Chrisa Krassa

Tel.: 2310 291 293, 2310 291 188
Fax: 2310 291 656
e-mail: philoxenia@helexpo.gr
Web site: www.helexpo.gr

o data pe an
18.04 - 21.04 2013

Toate targurile din Grecia


PHILOXENIA INTERNATIONAL TOURISM EXHIBITION GREECEPhiloxenia a 25 - a editie: 800 de expozanti din 18 tari reuniti la Salonic

A 25 a editie a Targului International de Turism Philoxenia Targ a avut loc in paralel cu Expozitia HOTELIA, 2 evenimente foarte importante in sectorul turistic. Evenimentele care au avut loc din 29 octombrie pana la 1 Noiembrie 2009 la Salonic, in Centrul International de Expozitii sunt caracterizate de dinamism. Exista, de asemenea, teme de actualitate extrem de importante discutate la sesiune a-2-a a targului European de Turism, in cadrul conferintei: "The Day After - criza in crestere". Inaugurarea oficiala a celei de a 25 editii a targului Philoxenia si a celei de a-2-a editii a Conferintei Europene de Turism s-a facut de catre sub-secretarul pentru Turism, d-na Aggeliki Gerekou, in 29 octombrie, la ora 8 pm.

La cea de-a 25-a editie PHILΟΧΕΝΙΑ, astfel cum a subliniat presedintele Helexpo SA, dl AristotelisThomopoulos, care a participat si la Conferinta de presa, de asemenea presedintele Federatiei Elene Hotel (POX), dl Andreas ANDREADIS si presedintele Asociatiei Agentiilor de Turism din Macedonia-Tracia, dl Dimitris Mantousis, au fost 800 de expozanti, in comparatie cu 820 la evenimentul de anul trecut. Expozantii provin din 18 tari, si anume: Bulgaria, Cipru, Republica Ceha, Danemarca, Egipt, Germania, Ghana, Marea Britanie, Grecia, India, Indonezia, Italia, Romania, Rusia, Serbia, Elvetia, Siria si Turcia. Exista de asemenea, 11 tari participante, cu delegatii de stat organizate (Cipru, Republica Ceha Bulgaria, Egipt, India, Italia, Rusia, Serbia, Siria, Turcia si Tunisia).

Evenimentul din acest an este completat de un deosebit program dinamic. Invitatiile au fost trimise la 70 operatori de turism din 22 de tari, si anume: Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Bulgaria, China, Republica Ceha, Franta, Germania, Marea Britanie, Ungaria, India, Israel, Italia, Letonia, Polonia, Romania, Rusia, Spania, Elvetia si SUA. Exista de asemenea, un program gazduit de mass-media in contextul expozitiei, precum si un program paralel cultural.

Desigur toate acestea sunt combinate cu prezentarile obisnuite de:
- "Philoxenia Turism Awards", la destinatiile de top turismului ales de catre publicul larg, prin vot electronic, si
- "Morpheus" premii, la cele mai bune "din cele mai bune" printre hotelurile grecesti, care au fost evaluate de certificate "inspectori secret" al TUV-HELLAS, in numele Philoxenia.

Prezentarea "TourismAwards" va avea loc in timpul ceremoniei de inaugurare a editiei Philoxenia 25 si a celei de-a 2-a Conferitnte Europeana de Turism, de catre sub-secretar pentru turism, d-na Aggeliki Gerekou.

La conferinta de presa a editie a 25-a PHILOXENIA, presedintele Federatiei Elene Hotel (POX), dl Andreas ANDREADIS si presedintele Asociatiei Agentiilor de Turism din Macedonia-Thrace, dl Dimitris Mantousis au laudat importanta si dinamismul targului PHILOΧENIA 25 , faptul ca a inceput sa faca prognoze cu privire la turismul in 2010, au prezentat, de asemenea cererile facute de catre agentiile de pe care le reprezinta pentru a noua conducere politica a sectorului turistic.

In numele POX, noi conduceri politice a turismului in tara noastra, precum si Guvernului li se cere sa se concentreze pe consolidarea fluxului de numerar si competitivitatea industriei hoteliere grecesti si produsului grec de turism, in special, asupra costurilor de serviciu, dat fiind ca in 2010 se astepta sa fie an un "greu" pentru turism grecesc, ca urmare a crizei, deprecierea recenta dolar si lira sterlina de schimb pentru euro, care cu siguranta fac destinatiile din afara zonei euro mai atractive. In ceea ce priveste turismul intern, dl ANDREADIS si-a exprimat rezervele sale cu privire la modul in care acest lucru va merge in 2010, deoarece el estimeaza ca "Grecia acum doar intra in criza si, in 2010, poporul grec se va confrunta cu probleme mai intense".

Intr-un ton similar, POX invita sistemul bancar sa sprijine industria greaca hoteliera, fie prin intermediul TEMPME (Fondul de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii) sau alte instrumente bancare.

La randul sau, presedintele Asociatiei Agentiilor de Turism din Macedonia-Thrace, dl Dimitris Mantousis, a cerut imprumuturi care urmeaza sa fie inghetate, pentru a acoperi datoriile, precum si pentru taxele de aterizare de aeroport, taxa sa fie redusa - cel putin la nivel regional de aeroporturi - cu 50%. De asemenea, el a anuntat ca cifra de afaceri a acestui sector este in scadere cu 25-30% si si-a exprimat opinia ca, criza va fi resimtita mai intens in Grecia in 2010.

Conferinta Europeana de Turism (A 2-a Editie)
Conferinta Europeana de Turism (A 2-a Editie), intitulata "The Day After - strunjire de criza in crestere", a avut loc in cadrul Philoxenia 25, vineri si sambata, 30 si 31octombrie 2009 la "Ioannis Vellidis" Centrul de conferinte. Acesta este organizata de Helexpo si EUROPRESS MEDIA GROUP (EMG), sub auspiciile Ministerului Culturii si Turismului si cu sprijinul Departamentului International al Asociatiei Europeane a Jurnalistilor (AEJ), "EuropeanBusinessReview"si revista Best of Greece "Publicarea".

Aceasta este o conferinta de actualitate si deosebit de interesanta international, la care au participat personalitati de top, avand ca scop comun investigarea zilei "dupa" si modul in care recesiunea poate transforma intr-o redresare treptata a economiei si pentru dezvoltarea produsului turistic.


Project Manager
Ms Chrisa Krassa


Tel.: 2310 291 293, 2310 291 188
Fax: 2310 291 656
e-mail: philoxenia@helexpo.gr
Web site: www.helexpo.grOferte speciale cazare Grecia
rezervari: 0723 409 830/ office@camitravel.com


autocar litoral Grecia 2019
esti ghid de turism? inscrie-te acum!
oferte litoral 2019 Bulgaria, oferte litoral 2019 Bulgaria
litoral Grecia
Restaurante cu specific grecesc in Bucuresti:
1.Greek Fish Tavern (Strada Smardan nr.7)
2.Taverna Adonis. Descopera un colt de Grecia la tine in cartier! langa Plaza Romania
www.taverna-adonis.ro Rezervari: 0766 887 893, 0722 238 752

de vazut- fotografii Grecia

Circulatie turistica in Grecia
2010 - au fost 16,5 milioane de turisti
2011 - au fost 15,5 milioane de turisti
(din care 300.000/ an sunt din Romania)
2012 au fost 15,5 mil de turisti in Grecia
2013 au fost 18,5 mil de turisti ;
sursa aici si aici
2014 au fost 20 mil de turisti


Rezervari: +40 745 151 424
Doar in Eforie gasesti cazare ieftina ca in Mamaia

 

top of page


Like Facebook: InfoTravelItalia | InfoTravelRomania| InfoTravelGrecia | InfoTravelBulgaria | InfoTravelTurcia | InfoTravelUngaria | InfoTravelMalta | InfoTravelSpania | InfoTravelAustria

InfoTravelRomania InfoTravelGrecia InfoTravelBulgaria InfoTravelUngaria InfoTraveRomania Blog
totul despre Italia InfoTravelSpania InfoTravelAustria InfoTravelMalta.ro vacante exotice InfoTraveRomania .com
oferte vacante Grecia  
© 2019 All Right Reserved. "InfoTravelGrecia" is a registered trademark |